Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hattmakare, jag önskar mig en passion!


jag önskar mig en passion
i  ickefödelsedagspresent
Hattmakare?
trolla fram en brand ur din hatt
du är galen mer än nog
Mad as a Hatter
kom på teparty hos mig och
jag lovar
hela gården ska brinna
jag är oförsäkrad
och förfaren

vad säger du?





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 13:30



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett härligt sätt att beskriva längtan, lekfullt och intensivt!!
2009-08-12

  Larz Gustafsson VIP
So the cat is out of the hat?
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger