Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tråd

Livet hänger på en tråd som är ganska skör
Tänk om du hade på en lång lång lista
alla de gånger då tråden kunnat brista
då skulle du förstå hur mycket som du kunnat mista
och hur mycket som du har att vara tacksam för




Fri vers av stenhur VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-12 15:29



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Fint uttryckt!! tack....
2011-12-01

  walborg
Mycket mycket tänkvärt och klokt! Stort tack!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP