Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ifall du undrar

Förhandsvisa mig
den versionen av mig
som du fortfarande minns
så jag slipper undra
vad av mig jag ska radera
för att du ska förstå
allvaret.

Luften har blivit kallare nu
och motivationen varierar
dag för dag
men jag fortsätter
ropa ditt namn
under mina nattliga vandringar.

Du gav känslan ett ansikte
och jag skär mig på alla minnen
med dig
en dag i sänder
så går jag sönder




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 237 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-12 15:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
Bra skrivet, speciellt de sista raderna fastnade jag för...
2009-08-13

  blaite
Kalas bra..
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira