Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstråden

Jag vet att du lider
och jag vet att du sliter.
Men livstråden full med knutar,
är det du själv som väver.


Jag vet att du drömmer om
ett annat bättre ställe.
Men för du finner detta,
må du själv finna frid.


Inte dö från detta liv som
du aldrig helt fått leva.
Inte bli en människa
utan en livstråd att väva.


Så låt mig visa dig hurdå,
låt mig hjälpa dig att förstå.
Att livet skall LEVAS
- vänta lite med att gå, fina vän!!!


Kanske ärren i ditt hjärta
aldrig helt vill gro.
Men låt mig hjälpa dig att glömma
å dela din sorg i två.....



Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-12 19:31



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Så vackert!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael