Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledig

Lugn och ro
Klocka slår över till tio
Väcks av ett brummande ljud
Någon som klipper gräset
Öppnar fönstret
Överöses av sol
En lång dusch
Frukost
Diskar gårdagens disk
Fortfarande naken
Ingen brådska
Inget att passa
Inga måsten
Ledighet
Alla dörrar öppnas
Alla förslag tas emot
Inget stresses fram
Semestern är här




Fri vers av Blidsberg
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 20:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbart.....låta livet bara föra..
2009-08-13

  etthjärtaäralltidrött
låter galet skönt!
2009-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg