Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Judesvin, skriker man


Judesvin skriker man
Judesvin
De har ingenstans att gå
De ska enligt ”lag”
ha gula stjärnor på sina kläder

Slagna av händer
Smiskade av läder
Slagna för sitt ursprung
Slagna för Hitlers ideèr
Som han skapade under sin uteliggartid
På centralstationen i Wien

Så Judesvin ska slås
Står det i lagen
Juden har alltid fel
För att han är JUDE
Ingenstans att gå
Ingenstans att fly…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-01 19:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fruktansvärda sanning.
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO