Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om det var så......


Jag vill ha en Egen Planet - Matz !

Planeten Matz
ska bli De Godas Platz
Här omvänds alla Bratz
och alla andra med
ingen blir här Vred
för här är ständig Fred

Mitt Rymdskepp
följs av flera
för det
kommer mera
som vill leva Livet
fullt ut , utan Kivet

Vi älskar dagarna
i ända
tills solen gjort
våra bakar
brända
en ormgrop full av Love
djup som värsta grav
men Döden har
vi städat bort
vi har fimpat
La Morte !
För Kärleken
gör oss Odödliga
och Smäleken
tillhör de Onödiga
Så Den har vi eliminerat
ja, den har Aldrig här
ens existerat !

Välkomna till Min Planet !
Här finns Aldrig nå´n Förtret !!!
Men Kärlekseden må Ni svära
här Måste Vi va´Kära !!!!........

......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-12 23:19



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Senaste nytt från Matz:
Här har vi gott om plats !
det är bara att ta sats !
för både dem med pats
och utan
och alla dessa bratz
har slutat
vara det
det jag säkert vet....
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska