Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Jona blev ikastad


När Jona blev ikastad
I havet
Och blev uppslukad av en val
Så fanns de redan folk där som sjöng
Det var världens första ”fest-i-val”

Kanske en föregångare till Eurovision
Song…. Festival…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO