Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarnas rusande


Timmarnas rusande
Efterlämnar saknad

Saknad som står sej
Till nästa sommar
Till nästa del i evigheten
Till nästa sommars del
I evigheten… amen

Sommarställets vistelse
Dess vila, dess lust
Ger kroppen det den behöver
Ger själen
Än mer….




Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO