Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusentals hornprydda varelser



Tusentals hornprydda varelser
Prydda på samma sätt
Likt hjulbenta industrisamhällets
Variant på Gnuflock

Hastigheten är enorm
Vid jämförelse
Av andra flockar
Det är Tour de France…




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 00:45



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Just det - hjulbenta!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO