Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sune är sveriges mest oseriösa


Sune är sveriges mest oseriösa
Försäkringssäljare, kanske

Ja alltså jag säger att ”ansvar har mindre sjuklighet”
”Mer nykterister och mindre rökare”
Borde vara lika med högre premier

”JA men de betyder att de lever längre
har längre tid som försäkrings utnyttjare”

OJ tänkte man, kanske kan de va sant
Ja säker sant även idag men….
Inte riktigt ändå… även döda kostar

Men det bekommer inte Sune eller andra
”försäkringssäljare” de går på ändå
de slipper sånt som vi andra dras med
”samvete och heder”




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO