Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök få nån att "försäkra" din pension.. men "förvalta" gör dom gärna och tydligen "försnilla" med


Vad är ett försäkringsbolag



Jag skulle teckna försäkring
Hos ett bolag
Men hade ett annat med att samtal
Men ingen kunde ”försäkra” nåt
Av alla dessa bolag så fanns ingen försäkring

De kan bli såhär, eller sådär
Va fasen är en försäkring egentligen?
Ja men vi har det här, så är det
Antingen får du 1 000 i månaden eller 10 000
Men dom kunde inte försäkra mej något
”nu 15 år senare vet man varför”

Vad är ett försäkringsbolag
Ska de inte ”försäkra” saker?




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 00:29



Bookmark and Share


    Tonårsjesus
Förstår inte riktigt vad du vill med detta. Är det klaga? Informera? När man läser det är det nästan som en text till en hip-hop låt. Meningen kanske?
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO