Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivern i somras... bräkanden som inte är så kul


Våra vänner djuren


Våra vänner djuren
Nya grannar på landet
De bräker och lever om

Varje morgon
Varje förmiddag
Varje lunch
Varje eftermiddag
Varje kväll
Varje natt

Hur fasen orkar de bräka hela tiden
Är de rovdjur de vill ska hitta dom
Eller nåt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbara djur haft egna, visst låter de men bara mysigt,,,
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO