Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet mitt under semestern


Semester


Semester
Njutningstid
Brytningstid
Sena mornar
Antingen en slags avslappning
Eller anspänning

Kommer du nån gång
Skynda dej, typ
Djupdykning i filmhögen
Video ÅÅÅÅ så gammalmodigt
Säger en del

Vardags händelser
Oändligt känns de i början
Men nu, efter 3 veckor
Så är de inte lika självklart
Och skönt att man kan både
Hinna med och njuta samtidigt
Innan datumet är dött…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-27 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO