Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagskväll


Fredagskväll
Barrtjärn
Svart vatten
Bastu och lite skvaller
”mansskvaller”

Några öl
Lite mer ljug
Ner i sjön
Upp igen, nån korv inlindad i folie

Myggen ansätter vid ”avsvalningstid”
Men in igen
Nu ljuger vi lite mer för varann
Mera vatten på aggregatet

Sommarkvällar är på fredagar
Bastu med vänskap
Grabbarna skrattar och går an
Med varann…
Vattnet är svalt och sommarnatten
Har mörknat…




Fri vers av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 16:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Låter som en väldigt trevlig
samvaro en fredagskväll
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO