Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande döda


Levande
Jag är levande
Läser Dan Andersson
Och funderar

Läser Albert Engström
Och tänker mer
De döda tycker vissa är mer värda
Att läsa verkar det som

De kanske bara tar sån tid
Att upptäcka dom
Eller de är redan döda innan
Man fanns




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO