Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått nobel priset


Jag har fått nobel priset


Jag fick ett pris

Ett pris för att jag var nobel

Nobelpris…




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO