Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ser tamejfan ut som


Han ser tamejfan ut som om
Han vore en Ulf Ekman kopia
Sa hon

Och beter sej så med….
Verkar tala i tungor
För han har ingen aning om själv
Vad han säger verkar det som

Jag ville vara med att tala med
Hennes klasskamrater, sa modern
Men ”det behövdes inte”

Sa den där jävla ”Ulf Ekman kopian”
Han som är ”istället för rektor”
på Ljustadals skolan

”de har ju inga problem” där
säger den fan
SÅ djävligt att skjuta bort allt
För att de ska se bättre ut…




Fri vers av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO