Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska inte hålla på att gnälla och tycka synd om mig själv


Ibland så kan jag känna mig riktigt trasig
Som ett trasigt pussel
Smått förstörd i tusen bitar
Olycklig
Eländig och dan
Tycka synd om mig själv när jag tänker för mycket på fel saker
Men det brukar som oftast gå över efter ett litet tag eftersom jag vet att de flesta av de där känslorna och tankarna är mitt eget fel
Självförvållade
Annars så får jag väl göra någonting åt dem då
Söka hjälp kanske
Gå till en psykolog
Ja, så jag vet att jag inte ska gå omkring och tänka på allt för negativa saker hela tiden för det gör ju inte en endaste människa glad
Allra minst mig själv
Och jag ska inte hålla på att gnälla och tycka synd om mig själv eftersom jag vet att det finns de som har det så mycket sämre och värre
än vad jag har det …..

Ken Cassel
13/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 10:44



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ibland får man..ibland måste man det ;)
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel