Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstnär Kjerstin Krantz


Sigrid, Österbygd 1417

 



Bredablickar världs ände
farligt nära

den lilles hand 
kramp
kram


nio år sedan

Hvalsey
den fagraste av dem alla
som vi skrattade

 

sju år sedan

Herjolfsnes
borde anat
när seglen försvann

när kylan kom

borde

 

Torstein Torstein Torstein



 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 15:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Läskigt ibland med orden i poesin..breda blick hette barnhemmet jag var på¨som liten...
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP