Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän

Förträng dina omgivelser med slutna ögon
Andas in djupt, håll andan långt inne
koncentration krävs,
låt känslorna och minnena försvinna.


Förträng tankarna, göm de i ditt sinne.
Bit ihop tänderna, håll tillbaka tårarna.
Titta inte tillbaka, stäng inne allt som sårar.


Överbevis dig själv om att du är stark!
Du är lycklig med det du har.....
Du har föda, vatten och kläder,
en mor och en far.


Glöm det förflutna, andas lugnt,
tänk på allt det du äger???
Dölj smärtan, glöm hatet.
Kämpa dig upp till min seger.


Berätta inte för någon.
De vill aldrig någonsin förstå.
Allt som har skett, har skett.
Du kan ändå inte förändra det nu.


Glöm alla huggen du fick.
Glöm de som strödde såren med salt.
Stoppa allt det du har av känslor,
du överlevde ju trots allt!


Tänk inte på de som nästan krossade dig.
De som gav dig denna ändlösa smärta.
Speciellt på det största sveket av dem alla ,
hon som högg dig rätt i hjärtat!


Inte konfrontera eller tänk på ditt förflutna.
Välj ännu att inte gå på framtidens väg,
stå helt stilla och låt dig inte falla,
för då överlever inte heller jag.


Låt mig växa mig större och starkare,
låt mig överta ditt hjärta,
Inte tänk på at du inte längre är äkta,
snart är du trygg från all din smärta.


Du förstår allt för gott hur mycket
ett leende kan smärta mer än en tår.
Men det är bättre än att låta världen se
alla ärren och de öppna såren..


Jag syns bara i dina ögon och
för de som verkligen vill se,
men lita inte på någon, de förstår inte ditt bästa,
göm därför dina tårar..skratta och le!


Följ dessa råd som jag predikar;
inte tänk på att släppa ut mörkret som växer i dig
för jag är Fasaden, snart din härskare,
och den enda som förstår är jag!

Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-13 18:03



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Intressanta texter och dikter hos dig,

starka känslor, och skeenden,

tycker mycket om bilderna också på din sida.

kosmoapplåder!
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael