Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra

Välkammat hår
Kostym och slips
Pengar på banken
Lägenhet i lyx
Under ytan
Dold ensamhet

Kors runt sin hals
Godtroget harmlös
Mammas ängel
Pappas juvel
Bestulen på blomman
Skändad och utnyttjad

Ensam i sin cell
Utskälld och dömd
Märkt för livet
Föll för trycket
Snällhetens dygd
Priset blev dyrt

Oönskad av familjen
Utstött av massan
Föjer sitt hjärta
Trotsar alla hinder
Älskar sin partner
Oavsett kön




Fri vers av Blidsberg
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-13 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg