Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste jag äta mitt eget huvud, frågade Simon?

 

Den här gången var fulfurun i taket så Pooter kunde inte skita ner något, istället lade han sig på en kudde och somnade.

-Tell me what you really want, frågade du?

Jag tog fram tårtan dekorerad med bilden av dig och matade  med sked, tänkte att det kunde få dig att längta efter att ligga sked.

-I´m glad you being gently to me, sa du.

Självklart är jag det, tänkte jag, ät bara upp ditt huvud eller ta det under armen och lägg dig här på den lingonröda sängen.

Jag kan fluffa en miljon kuddar åt dig och bry dig inte om Pooter, han sover ju redan på sin egen.

 

 




Prosa (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-13 21:59



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
helt lysande, det här fångar simon precis på pricken, aj löv ju och jag skriver grafitti härunder ditt vardagsroom
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP