Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man undrar ibland, "varför tolereras dessa beteenden, följ våra lagar och normer vad har ni annars hör att göra"?


De låser in dom


De låser in dom
Flickorna låses inne
Kvinnorna låses inne
De ska inte ”frestas”
De ska inte leva kan man säga
De ska bara finnas för männen

Sex får de bara ha med sina män
Män som valts innan de själva träffat dom
Ofta släkt
Som gör det en miljon ggr vanligare att de får
Missbildade barn
Men de får man inte säga…

Om de haft sex innan de träffas
Då ”opereras” oskulden tillbaks
Ojdå så får man inte säga
Rasistiskt
”Säger dom”
Allt som kritiseras
Om invandrare eller andra länder
Är rasistiskt

Men de är klart, i andra länder
Så kan dessa ”mesproppar”
Kritisera med
Men inte om det flyttat hit några som
Tar sina sedvänjor med sej
”det tillför vår kultur” säger man
Frågan är vad, kulturen vinner på det…

De låser in dom
Flickorna låses inne
Kvinnorna låses inne
De ska inte ”frestas”
De ska inte leva kan man säga
De ska bara finnas för männen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2009-12-26 13:34



Bookmark and Share


  Fånga dagen
bra skrivet
detta är fördjävligt att kvinnor behandlas så

mvh Anna-Karin
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO