Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kontakt annons


Snygg man söker


Hej snygg man söker:

En kvinna som ser ut som Liz Taylor i
”Katt på hett plåttak”

hon ska ha kärlek som min mamma

var vild och oftast, lite kåt

serviceinriktad som, kvinnor för 2
generationer sen (typ mormor)

hon ska älska att laga mat
tvätta kläder
göra mej glad
sex

se det en ära i att göra sej extra vacker
för mej

helst rik

gärna snygg bil

en egen villa

bra jobb

bra lön

inte svartsjuk


OM du finns, hör av dej, jag saknar dej
Jag har kärlek i massor till dej
Inte så mycket rikedom men rik
På kärlek…

Svar till ”snygg man med solsken i blick”




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-14 01:03



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja denna var härlig!!
2009-08-16

  peter markurth
finns såna kvinnor????asg, den va kul
2009-08-16

  Njord
Det föll på bilen,
kul kontaktannons!
2009-08-16

  LenaJohansson VIP
det kunde vart jag ....men dessvärre stämmer jag inte in på det du söker.....; D ; D; D)))))))))))))) hahahahhohoho
2009-08-16

    Jazmine
Man kanske ska anmäla sej som sökande?
2009-08-14

  SurtantZ
Håller tummarna för dig :p
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO