Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tids farsoter


Vår tids farsoter
McDonalds
Detta ”märke”
Som skapar så mycket sjukdom
Man blir sjuk, av för mycket MCD mat

Kanske inte alla
Kanske inte du
Men många…




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO