Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tids farsoter II


Vår tids farsoter
TV spel
Data spel
Man sitter stilla
Hemma
Man umgås med sina kamrater
Via nätet istället för ute i luften
Istället för att vara den som cyklar runt
Eller springer och leker
Och benen blir fulla med spring




Fri vers av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-19 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO