Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gröna väggen


Den gröna väggen
Mellan husen står det buskar
Och träd, i varierande storlek och form
De är dock alla, gröna…

De är i augusti i sin grönaste form
Barr och löv
Gran, björk, rönn, lönn…
Alla står de där
Som ett slags bevis på att sommaren är kvar

De skyddar från sol
Mot vägen skyddar de mot damm
En naturens skydd, en naturens
Givande matta.. ett skydd
För oss som uppskattar, naturen..






(man slipper ju se grannarna, och dito)
;=)




Fri vers av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-28 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO