Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilderberg-gruppen


Bilderberg-gruppen
Samlas

Och de bestämmer
De bestämmer sällan om dej
Men oftast om din grupp

”Ska vi tillåta europeèr att få
2 % bättre över lag”?
Eller ”kanske är de Indiernas tur”
Möjligen ”amerikaner borde få det bättre
I alla fall lite bättre”

”Nu puttar vi ikull lite banker”
Kanske ”nu behöver brödpriset höjas
Så vi får lite ödmjukare människor”

Man jobbar på flera fronter
Man skapar brister på saker, allt för att
Få upp priserna…
Vetet går upp, ooops ägde vissa mycket vete
Just då?

Kött, det är svårare, kött är sånt som oftast
Är dyrt att lagra och svårt att planer
Vapen…
Alltid dessa jävla vapen
Den som till slut har vapnen
Har makten

OCH där finns Belderberg med...

(Sahlin har vart med, liksom Bildt, Barnevik...)




Fri vers av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO