Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärleken bor smärtan..

Så svårt att hålla allting isär
Allting blir till en klump av en massa känslor.

Vet inte hur jag ska vara eller bete mig
Hur gör ni som kan kalla er "normal" ?

Jag vill att han ska åka snart när han är här
och när han åker vill jag att han ska komma tillbaka.

Det sliter och drar i mig hit och dit..
allting känns som ett kaos!

Jag HATAR dig!!

Jag ÄLSKAR dig!!

Jag ÅTRÅR dig!!

Du ÄCKLAR mig!!

Kankse inte är konstigt att man behöver lite terapi....

*kÄrLeK*




Övriga genrer av Hippiesoul
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul