Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig!


Längtan

Som ett löv i vinden
virvlade denna längtan in i mitt liv
Den virvlar runt och
får mig att bli alldeles yr.

Ibland känns allting så klart
så rätt
Sen så tvivlar jag
blir osäker
liten...

Sen ett litet ord
jag fylls med längtan igen..

Längtar tills du kommer hem <3




Fri vers av Hippiesoul
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul