Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det du vill ska bita på mig, ser jag och hör. Men jag blir inte upprörd längre, lika bra att rusta ner ;)


Till dig som skjuter i blindo

Antingen är jag paranoid
eller så skjuter du skott i mörkret.

Famlar efter något att träffa mig med

Jag har varit med så länge så jag kan känna hur det viner
mig träffar du inte så lätt.

Skjut på du
runt omkring mig
lösa skott
skott av hat och bitterhet.

Jag har min mur
den tog år och åter år att bygga.
Den fan tar du dig inte igenom.

Lika bra du avväpnar dig din slinka!




Fri vers av Hippiesoul
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul