Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det strålande väder och jag har gjort klart min sista skrivning och är färdigutbildad undersköterska nu! Känner en lycka sprida sig i hela mitt bröst..jag klarade det...// Linda.


Lycka

Likt solens strålar som glittrande leker på snöskaren,
så glittrade lyckan till i hennes bröst.

Lekfullheten, upptäckslusten, livet..
allt hade fått en ny början
också kom våren.

Kärleken till livet och sig självt
spred ett leende över hennes läppar.
Kisandes tittade hon upp mot himelen
slog ut sina armar och välkomnade
LIVET!





Fri vers av Hippiesoul
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-18 12:17



Bookmark and Share


    Pearlan
Mm riktigt härlig läsning! Fint och målande språk.
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul