Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens sanning...


Öppna ögonen

Att blunda
inför sanningen

Är som att skita
med trosorna på




Övriga genrer av Hippiesoul
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-18 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul