Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hidtidige undersøgelses blaserte Verlust der Mitte demaskerer mere end forventet historiciteten

 

Land Tyskland    

Distrikt Tyskland    

Alkoholhalt 35,0 %    

Färg Mörk, brun färg.    

Doft Kryddig doft med inslag av lakritsrot, torkade örter och pomerans.    

Smak Söt, kryddig smak med viss bitterhet, inslag av lakritsrot, torkade örter, kanel, ingefära och pomerans.    

 

Användning.  Serveras med krossad is som avec.

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-14 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#