Det vet han inte. Han ler "Try me..."" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han fångade modet att kyssa henne, sa att hon skulle uppskatta det. "Hur vet du hur jag vill bli kysst?" Det vet han inte. Han ler "Try me..."


en Kyss



Hans varma andetag, tunga och vädjande mot hennes läppar. Hans ögon, lätt tunga, likt hullingar håller hennes blick stadig i hans. De sitter där, millimeter ifrån varandra. Hon ler, låter hennes tunga smeka hans överläpp men ryggar lekfullt tillbaka när han lutar sig framåt för att fullfölja den dans som upphetsat pågår mellan två eldade munnar.

”Du din…”

Hans ord dör ut när hon sakta för sitt huvud tillbaka mot hans, kysser hans mungipa, sedan den andra. Hon ser på honom, lockande och inbjudande med ett smil som vägrar att dö. Han försöker igen, hon backar.

Han biter sig själv i läppen och kan inte annat än att le själv samtidigt som han börjar ta avstånd. Då fattar hon sina händer om hans kinder, drar hans ansikte tätt intill hennes och låter sin ljumma mun möta hans. Hans mage slår bakut, vingar från tusen fjärilar kittlar hans hjärta och han kan inget annat än att svepas med på den våg av lättja och välbehag som utspelar sig i hans inre. Hon särar hans läppar med sin mjukt våta tunga, de känner, smakar på varandra. Lär känna den andres rytm och en kyssens vals pulserar i vad som känns som en evighet och samtidigt alldeles för kort. Lyckorus.

Hon suckar med händerna i hans hår, lämnar ett litet mellanrum mellan dem.
Lutar sig innerligt mot hans öra, hennes heta kind mot hans, viskar ord likt sköra flämtningar.

”Så… så vill jag bli kysst”







Fri vers av Baystream
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-14 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kysser du som du skriver, så...jösses

Colour me VERY impressed
2011-09-05

  Ärkeängelen Michael
munspel är ett underskattat instrument

kom nästan av en fjäderlätt oral stimulans

Ja, ja vet att jag vart vaken för länge

Kram
2009-08-21

  Junitvillingen
Den sista raden knyter ihop denna helsköna text! Och det är SÅ läckert:-)
2009-08-15

  Lindalou
Åh så vackert och sensuellt!
2009-08-14

  Monika A Mirsch VIP
"att svepas med på den våg av lättja och välbehag som utspelar sig i hans inre" - det är kärlek på riktigt - du fångade den i flykten - lätt och luftigt - super
2009-08-14

  blaite
vackert..
2009-08-14

  etthjärtaäralltidrött
ljuvligt!!!!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream