Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon är sur och grinig

Det där ansiktes uttrycket känner jag mycket väl igen när jag får syn på det
När jag stöter på det
Det kan man inte ta miste på
Så just nu är hon sur som en allika
Och jag vill inte veta varför hon är det, så det är bäst att jag gör en snabb sorti och utåt börjar gå
Lämnar henne ifred för en stund
Annars finns ju risken att hon på mig börjar gapa
Börjar gapa och gnälla på det ena och det andra
Varför har du inte gjort si
Varför har du inte gjort så
Försöker att få mig också att må dåligt och bli sur och grinig
Nä, så det får vara
När hon är sur och grinig då gör jag en snabb sorti för jag vet att då tar vårt förhållande till varann minst skada
Ja, jag går ut och väntar på att hennes sura min ska bli glad igen
Att hon åter ska bli den som jag älskar
Att hon åter ska bli min älskade vän
Ja, jag går ut och väntar tills jag vet att det inte längre är någon fara ….

Ken Cassel
14/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-14 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel