Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semesterbilder

finner mig på huk
stirrar mig själv upp i rövhålet
genom spegeln på golvet
utsikten påminner om zell am see i september
en smutsig och vildvuxen alpmiljö

min flickvän kommer in i rummet
undrar
-vad gör du?
varpå jag kommer på fötter kvickt
ruskar av mig den rusiga naturupplevelsen
och hon sätter sig i mitt knä
tar fram sin lap top ur väskan
ska visa mig lite sköna bilder
från tidigare semestrar
vi parmyser nu
håller handen och jag känner mig så nära
att vi delar något
att jag lär mig något om henne
när hon berättar om
den underbara ridsemestern i portugal
med sin mamma
den fantastiska stranden i tunisiens hammamet
de goda drinkarna på hotellet
och den vänliga lokalbefolkningen
nu råkar hon visa en bild av en gammal pojkvän
på nästa bild knullar de
hon har ögonen stängda
ser ut att må bra
jag mår sämre
kluckar som en höna
försöker svälja
hon trycker på windowskrysset
med muspekaren
min kärlek retirerar
ställer sig i skamvrån
mäter sig själv
lånar tid
amorterar sig själv
-notan tack
tänker jag
och ger henne ett mentalt fuck you-finger




Fri vers av Marcus VIP
Läst 776 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-06 15:15



Bookmark and Share


  SofiaN
Ja, igen då. Fy faan vad bra:) Jag bara älskar ditt nonchalanta sätt och dina svordomar. jajajaaaa
2005-10-31

  candela
"ställer sig i skamvrån
mäter sig själv
lånar tid
amorterar sig själv
-notan tack"

att kärleken ställer sig i skammvrån och mäter sig själv!
underbart...beskrivning på ett lustigt sätt om hur
kunskapen och känslor lever i symbios och hur de ställs mot varandra,
påverkar varandra och behöver tid för att smälta samman.
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Marcus VIP