Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Sommar - i ytterligheterna finns kärleken

Natten,

inte ens den
avgrundsmörka skymningen

kan släcka Vintergatans bränder,

inte ens det tryckande
allvar
som föds och dör i gryning,

kan stegra känslan i min kropp

som du,
älskling

en morgondimmornas
morgon
bredvid havet.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 692 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-14 19:01



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Innerlig kärlek
2009-08-27

  Katarina_
Puss :)
2009-08-24

  Aquila
Så rogivande och vackert sensuellt!
2009-08-14

  sachie
Vackert skrivet om ett band som finns och växer. Läängesedan jag fick läsa dina ord. Trevligt att få göra det igen... ^_^
2009-08-14

  stenen/ Yv Ericsson
Så vackert:)
2009-08-14

    Lindizz
Wow, så innerligt vackert. Applåd!
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson