Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen vita kors

 

Minns du
det var du och jag
mot

minnet är
en bedräglig sak
mot

 

drömmar
ständigt återkommande

 

De sa att det var
vi
mot

lögner lögner

 

fiender finns inte
de skapas

 

mejslas ur dig och mig
mot

en lögn bland alla andra
mot

dig och mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-15 15:09



Bookmark and Share


  korpfjäder
där satt den!
2009-08-20

  peter markurth
stark text, snyggt framlagd
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP