Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frans berättare


Frans Hedman bodde på Tornvägen. Han var känd för att kunna mycke om blommor, hade sin fallfärdiga handelsträdgård där med, + sitt lilla kyffe att bo i. men framförallt så var han känd för sina historier, han var så pass känd för dessa så de fanns en del tonårsgrabbar som satte nummer på dom.

”Ja idag så berättade han 3 och 7”

Men som historieberättare så måste man vara nöjd, för vem kan inte bli glad åt att folk lyssnar, på de man säger, och minns.




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO