Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuglesang igen


Fuglesang ska ut i rymden
Och han ska bära en 800 kg tung
Ammoniaktank där

”och jag som trodde rymden var
tyngdlöst tillstånd”




Fri vers av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-15 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO