Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄPP FÅNGARNA LOSS


Malmökvinnor har fritt fram
Att visa tuttarna enligt beslut av
Fritidsnämnden

Men ingen tutt har synts sen dess…

Man tror att de som ”pushade” för beslutet
Var män
Och att kvinnorna inte är intresserade att visa sej
”hehe hur kan de tro det”? 




Fri vers av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 00:50



Bookmark and Share


  peter markurth
otroligt
2009-08-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO