Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mukkola och hunden



Mukkola var ute med sin jaktkompis, och det slumpade sej så att han skulle åka hem tidigare så kompisen sa att ”synd att hunden alltid spyr i bilen”…

Men vi provar så får vi se, tyckte Pavo Mukkola, sagt och gjort. Hunden spydde inte den resan, hussen var helt begeistrad, och tog med sej hunden hem senare, då spydde han. Men man provade igen, hunden spydde inte nu heller, men väl när det var dags för husse och hemresan..

Då slog det Pavo att: ”röker du i bilen”
Svaret var ja, svaret var, rök inte i bilen, varken du eller hunden mår bra av det. Rök inte alls egentligen.




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-16 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO