Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snutar prejade


Snutarna i Sundsvall prejade ner en kille
Kallade honom misstänkt
Och tog in honom så han inte fick komma till sjukhus
Med sitt brutna ben

5 timmer bara på snuthuset
när han kom till doktorn var det försent
Att göra nåt åt hans ben… med gips
Han fick bli tejpad

Sen kan man undra vad snutdjävlarna vann
På detta?
En till som hatar snuten…
För de skapar verkligen problem
Dessa djävla sundsvalls snutar




Fri vers av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO