Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taveltjuven



Taveltjuven var raffinerad
Han stal och handlade med stulna tavlor
Så gick de i många år
Norges polis fick inte fatt honom

Inte förrän de fick ett tips
De var intapetserade i väggen
En gipsskiva över och sen spackel och tapet
Efter det fick Brentman sitta några år

Han flyttade till Sverige men i hans bransch
Skojarbranschen så sprids sånt fort
Så han fick det ryktet om sig
När nån blev förbannad och hade meningsbyte
Så fanns det en sak han inte kunde bestrida

”du är bara en simpel taveltjuv”
Och så är de kanske för många
Man får äta upp sina tavlor
Många ggr…
Speciellt i små norrlandsstäder




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO