Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfull far


Brentman är ”en kärleksfull far”
”Du ska få mitt fastighetsbolag” sa han
till sonen
”Du får ta allt” lät de på han
och sonen skulle bara skriva på en del
Företagets tecknare, VD och ansvarig

Men de var en sak inte Brentman sagt
”bolaget var konkursmässigt”
Med en massa skatteskulder bl a
Så när det sattes i konkurs så var Brentman
”Far a way”

Ja han kom tillbaks med en del pengar
Han hade smusslat undan
Köpte konkursboet med en annan banks hjälp
En kärleksfull far den där…
Kanske var det värre än tavelskojeriet
Men.. han slapp ju sitta inne denna gång
”icke lagstridiga beteenden” om man säger så
Men de borde finns lagar mot ”fäder” som är
Djävlar med….




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-15 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO