Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brentman handlar med knivar


Brentman handlar med knivar
Köpta i Taiwan
Importerade till Sverige
Då han köper dom

Men han lägger in ett
”äkthetsintyg” i varje liten väska
där står
”Äkta SOLINGEN knivar”
Lite krusiduller och annat runt

Han gör dom själv efter ett ”original”
Körda i kopieringsmaskinen
Han kör runt med mercan och försöker
Se seriös ut, säger gärna att
”det här är den sista jag har, du får den för 1000 kr”
”den kostar 8 000 annars”

Det enda som är äkta förutom mercan
Är att Brentman är en ”äkta skojare”
”akta skojare” blir det utan prickar
ändå mer sant…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO