Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lex Per Ledin


Man kunde kalla dom nåt
De där typerna man inte gillar
Som Per Ledin om Salo
De kostade visst Färjestad 50 000:-

Ja om de nu betalade som de sa
Eller om de var ”fansen” som pröjsade
Så nu vet vi alla det
Om du kallar nån för XXXXXXXX
Så kostar det 50 000:- i alla fall
Om det är i TV

Man kanske kan kalla det
”Lex Per Ledin”
eller nåt
De enda han tillfört kulturen i så fall
Om man inte räknar de bevingade orden
”nu är råttet mågat” vilket var lite roligare..
Jävla XXXXXXX sa han…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-15 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO