Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brentman slutade med tavelstölder


Brentman slutade med tavelstölder
Han var bränd
Hade ögonen på sej
Men han skaffade sej en kiosk
Där hans son fick sköta ruljansen
Den gick bra ända tills nya E4an kom till stånd

Men innan dess så hade Brentman som ibland
Sov över i kioskens sovalkov
Fått sin säng ”pepprad” med kulor
6 st, alldeles som i weternfilmerna
6 kulor sköts genom sängen

Sån tur för Brentman att han hade sex
På annat håll den natten
Även om han bleknade en del när han fick
Reda på det...
Bleknade av attentatet eller vad frun Birgitta
Skulle säga…. ja eller både och
De var de ingen som visste




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-18 19:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Detta var verkligen välskrivet och en fröjd att läsa!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO